top of page

Pamučna posteljina

plain1_188.jpg

Glavne prednosti posteljine su što je proizvedena od 100% pamuka. Čvrsto tkanje s izbjeljivanim platnom, ne bojanim lako se održava. Pere se na niskim temperaturama, može sušiti u sušilici rublja.

 

Posteljina od 100 % pamuka podrazumijeva visoku čvrstoću, dugotrajnost, dozvoljava koži da diše, anitalergijski djeluje.

 

 

Posteljina od 100% pamuka osvojit če vas izdržljivošću, čvrstim tkanjem i dugotrajno lijepim bojama. Vrlo je prozračna i vlaga s kože se jednostavno upija. U ljetnim mjesecima poslužit će Vam da se malo rashladite, a u zimskim Vam pomoći da se utoplite. Puno bolji izbor od poliesterske koja nije toliko naklonjena koži. Nakon nekoliko pranja mješavina poliestera i pamuka gubi oblik, dok 100% pamučna posteljina uvijek ima istu kvalitetu, izgled, čvrstoću.

 

 

Osim u 100% pamuku, u ponudi imamo i damast, saten, perkal. Razlika je samo u gustoći i broju niti. Ovdje su niti gušće, tijesno tkane, tkanina je nešto kvalitetnija, glatka i puno impresivnija izgledom i ugodnija na dodir od klasične tkanine.

Češljana pređa je izrađena od 100% pamuka, jednostavna za održavanje i vrlo lako se pere.

.

Održavanje posteljine je vrlo jednostavno već na temperaturama od 30 °C. U slučaju kišnih dana, može se koristiti sušilica koja neće naštetiti njenom izgledu ili kvaliteti.

bottom of page